Service på kjøleanlegg og kuldeanlegg

Har du problemer med ditt kjøleanlegg eller fryseanlegg? Våre erfarne og dyktige serviceteknikere utfører service på alle typer anlegg og har godt utstyrte biler som sørger for at oppdraget løses på stedet.

Unngå lekkasjer

Unngå driftsstans

Overhold alle myndighetskrav

Oppnå effektiv drift hele året

Oppnå optimal driftsøkonomi

Kuldevakten – 24/7 Ring: 73 89 47 03

Vi er der for deg hele døgnet. Om det oppdages lekkasjer eller drifts­stans teller hvert minutt. Uavhengig av om du er eksisterende kunde eller ikke – hos Bartnes kan du alltid ringe oss om uhellet er ute – kuldevakten er åpen 24 timer i døgnet – 365 dager i året.

Servicetyper

Vi tilbyr serviceavtale på alle typer kjøleanlegg, fryserom, frysedisker, kjøledisker og kuldeanlegg i hele Midt-Norge. En serviceavtale hos Bartnes sørger for rett temperatur og et kostnadseffektivt anlegg som sikrer driften.

Serviceavtale

Med serviceavtale fra Bartnes går vi jevnlig gjennom hele anlegget ditt og måler trykk, temperaturer og andre viktige driftsparametere på anlegget.

Våre erfarne serviceteknikere inspiserer hele anlegget og sikrer at alt fungerer slik det skal.

F-gass-avtale

Nye krav fra myndighetene setter fra september 2013 store krav til alle anleggseiere. Ved å tegne egen F-gass-avtale med oss, håndterer vi dette for deg. Les mer om F-gass-forordningen her.

Våre sertifiserte serviceteknikere gjør en grundig lekkasjekontroll på anlegget og sørger for å avdekke svakheter og påvise eventuelle lekkasjer – slik at hele anlegget er i henhold til myndighetskravene.

 

Serviceavtale med F-gass-dekning

De aller fleste velger en heldekkende serviceavtale der både lekkasjekontroll og jevnlig inspeksjon inngår.

Denne serviceavtalen gir deg alle fordelene med både F-gass-avtalen og serviceavtalen – og gir deg størst mulig grad av kontroll på anlegget.

Snakk med oss om service på ditt anlegg:

11 + 11 =

Telefon: 73 89 47 00 | Epost: bartnes@bartnes.no