Skip to content

Butikkjøling

Vi leverer alle typer kjøledisker og frysedisker tilpasset din butikks behov

Vi leverer disker for butikkjøling i hele Norge

På tide med nye disker til butikken? Vi har et stort utvalg kjøledisker og frysedisker som er klar til å innta butikken din. Bartnes er totalleverandør av kjøle- og frysedisker til dagligvarebransjen, og leverer sentralkjølte disker for butikkjøling.

Du kan være sikker på at du får moderne løsninger når du handler med Bartnes. Produktene vi leverer er testet i ISO-sertifiserte laboratorier for å sikre at de holder høy kvalitet – og at de holder riktig temperatur. Det gir lang levetid og sikrer driften av butikken din.

Vi har disker til alle behov, og leverer alt du trenger for å holde varene kalde – uansett om det er frysevarer, grønnsaker eller meieriprodukter. Ta en titt på kjølediskene og frysediskene vi har levert til Coop Extra!

Vi leverer også et stort utvalg av glasslokk og dører til alle disker– enten du ønsker tradisjonell dør, skyvedør eller touch.

Kontakt oss på tlf: 738 94 700

Totalpakken – for butikker i Trøndelag og Møre

For butikker i Trøndelag og Møre leverer vi en totalpakke. Totalpakken innebærer at du får kjøle- eller fryseanlegget ferdig montert med kjølemaskin i din butikk. Vil tilbyr også ulike typer serviceavtaler til butikker i området.

Slik bestiller du

For å bestille disker, dører eller totalpakken kan du ringe oss på 738 94 700 eller sende inn kontaktskjemaet nedenfor. Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Ring oss: 738 94 700
Kuldevakten: 738 97 403

Adresse:
Ladehammerveien 2A, 7041 Trondheim

Åpningstider:
Mandag – fredag 08:00 – 16:00

What is 7+4?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Adresse
Ladehammerveien 2A
7041 Trondheim

E-post:
bartnes@bartnes.no

Telefon:
73 89 47 00

Kuldevakten:
73 89 47 03
(utenfor arbeidstiden)

Personvernerklæring
Les her