Skip to content

Bartnes er totalleverandør av alle typer kjøleanlegg og kuldeanlegg

Om Bartnes

Bartnes står for riktig temperatur på rett sted. Vi er totalleverandør av service og kuldetekniske løsninger. Våre dyktige og erfarne kuldemontører prosjekterer og monterer alle typer kjøle- og kuldeanlegg med karbondioksid (CO2), propan og drop in-medier. Vi hjelper deg også med skiftet vekk fra tradisjonelle kuldemedier.

En grønn samarbeidspartner

Vi er tilpasningsdyktige og kan utvikle og installerer løsningene som dekker ditt temperaturbehov. Vi tar både vårt og ditt miljøansvar på alvor. Det grønne skiftet gjør at du trenger en samarbeidspartner som er teknologisk oppdatert, fremtidsrettet og offensiv – det har du funnet i Bartnes.

Om Bartnes

100 års erfaring

Basert på nesten 100 års erfaring sørger vi for driftssikkerhet og høy kvalitet. Vi benytter solide produkter som gir deg rett temperatur som tar vare på varene.

Rik historie – rustet for fremtiden. Våre ansatte er faglig ledende og kurses jevnlig innen ny teknologi og bransjens regelverk. Vi er alle sammen F-gass-sertifiserte i kategori 1, og Bartnes har lange tradisjoner som opplæringsbedrift for fremtidens kuldemontører.

Om Bartnes

Service og oppfølging

Solid service og tett oppfølging er viktig for oss. Våre erfarne teknikere utfører også service på kjøledisker og frysedisker, kjølelager og fryselager, aircondition, dataromkjølere, isvannmaskiner, prosesskjøling og DX-anlegg mm.

Blant våre kunder finner du aktører innen dagligvare, næringsmiddel, marine og offshore, transport, industri og storkjøkken og servering.

Om Bartnes

Vår ekspertise er å skape riktig temperatur på rett sted. God service og tett oppfølgning, har gjennom våre nesten 100 år i bransjen alltid vært viktig for oss. Vi er tilpasningsdyktige og kan utvikle og installerer løsningene som dekker
ditt temperaturbehov.

Om Bartnes
Om Bartnes
Om Bartnes
Om Bartnes

Samarbeidspartnere

Om Bartnes

Bartnes AS er leverandør for Butikkfinans på kjøleteknisk utstyr.

Fordelene med leasing er mange:
– Skattefordeler
– Mindre risiko
– Påvirker kapitalen i liten grad
– Påvirker likviditeten i liten grad
– Fleksibilitet
– Økt kjøpekraft

Om Bartnes

Bartnes AS er IWMAC Certified Partner.
Dette betyr at vi kan stå for installasjon, feilsøking og feilretting på ditt IWMAC system.

Få bedre kontroll over din butikk, eller dine kjøle- og fryselager. IWMAC alarmsentral overvåker alt ditt kjøle- og fryseteknikse utstyr. Ved IWMAC overvåkning på ditt utstyr, kan Bartnes som din serviceleverandør utføre fjernhjelp, eller ta ut viktig historikk på anlegget som gjør at vi kan løse problemet raskere. Les mer om IWMAC her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Adresse
Ladehammerveien 2A
7041 Trondheim

E-post:
bartnes@bartnes.no

Telefon:
73 89 47 00

Kuldevakten:
73 89 47 03
(utenfor arbeidstiden)

Personvernerklæring
Les her