Bartnes er totalleverandør av alle typer kjøl- og kuldeanlegg

Bartnes står for riktig temperatur på rett sted. Vi er totalleverandør av service og kuldetekniske løsninger. Våre dyktige og erfarne kuldemontører prosjekterer og monterer alle typer kjøle- og kuldeanlegg med CO2, propan og andre medier. Vi hjelper deg også med konvertering fra tradisjonelle kuldemedier.

En grønn samarbeidspartner

Vi er tilpasningsdyktige og kan utvikle og installere løsningene som dekker ditt temperaturbehov. Vi tar både vårt og ditt miljøansvar på alvor. Det grønne skiftet gjør at du trenger en samarbeidspartner som er teknologisk oppdatert, fremtidsrettet og offensiv – det har du funnet i Bartnes.

100 års erfaring

Basert på 100 års erfaring sørger vi for driftssikkerhet og høy kvalitet. Vi benytter solide produkter som gir deg rett temperatur som tar vare på varene.

Rik historie – rustet for fremtiden. Våre ansatte er faglig ledende og kurses jevnlig innen ny teknologi og bransjens regelverk. Vi er alle sammen F-gass-sertifiserte i kategori 1, og Bartnes har lange tradisjoner som opplæringsbedrift for fremtidens kuldemontører.

Service og oppfølging

Solid service og tett oppfølging er viktig for oss. Våre erfarne teknikere utfører også service på kjøledisker og frysedisker, kjølelager og fryselager, aircondition, dataromkjølere, isvannmaskiner, prosesskjøling og DX-anlegg med mer. Blant våre kunder finner du aktører innen dagligvare, næringsmiddel, marine og offshore, transport, industri og storkjøkken og servering.

Vår ekspertise er å skape riktig temperatur på rett sted. God service og tett oppfølgning, har gjennom våre 100 år i bransjen alltid vært viktig for oss. Vi er tilpasningsdyktige og kan utvikle og installerer løsningene som dekker ditt temperaturbehov.