Butikkjøling

Vi leverer alle typer kjøledisker og frysedisker tilpasset behovene til din butikk – i hele Norge.

På tide med nye disker til butikken? Vi har et stort utvalg kjøledisker og frysedisker som er klare til å innta butikken din. Bartnes er totalleverandør av kjøle- og frysedisker til dagligvarebransjen, og leverer sentralkjølte disker for butikkjøling.

Du kan være sikker på at du får moderne løsninger når du handler med Bartnes. Produktene vi leverer er testet i ISO-sertifiserte laboratorier for å sikre at de holder høy kvalitet – og at de holder riktig temperatur. Det gir lang levetid og sikrer driften av butikken din.

Vi har disker til alle behov, og leverer alt du trenger for å holde varene kalde – uansett om det er frysevarer, grønnsaker eller meieriprodukter. Ta en titt på kjølediskene og frysediskene vi har levert til Coop Extra!

Vi leverer også et stort utvalg av glasslokk og dører til alle disker– enten du ønsker tradisjonell dør, skyvedør eller touch.

Totalpakken

For butikker i Trøndelag og Møre leverer vi en totalpakke. Totalpakken innebærer at du får kjøle- eller fryseanlegget ferdig montert med kjølemaskin i din butikk. Vil tilbyr også ulike typer serviceavtaler til butikker i området.

Slik bestiller du

For å bestille disker, dører eller totalpakken kan du ringe oss på 738 94 700 eller sende inn kontaktskjemaet. Vi gleder oss til å hjelpe deg!

Kontakt oss på telefon:

738 94 700